fbpx

Usluge

Web dizajn

Web stranica predstavlja osnov svakog poslovanja! Zašto? Upravo zbog toga što je ona prezentacija vašeg poslovanja koju može da vidi veliki broj korisnika interneta. Mi Vam nudimo optimizovane responzivne web stranice i web shop-ove, savremenog dizajna!

Mobilne aplikacije

Svijet mobilnih aplikacija je u snažnom rastu, Google Play  I App Store postali su središta poslovanja ne samo velikih, nego srednjih I malih preduzeća širom svijeta. Za Vas vršimo projektovanje, programiranje i održavanje mobilnih aplikacija za iOS i Android!

Digitalni marketing

Osnova svake firme jeste brendiranje I marketing. Međutim, da li ste znali da oglašavanje putem interneta ubjedljivo vodi u odnosu na starija rješenja poput TV i Radio marketing. Radimo za Vas Google oglašavanje, Facebook i Instagram marketing, te još mnogo toga.

Programska rješenja

Rast i razvoj tehnologije otvorio je vrata lakšeg poslovanja svim vrstama firmi i kompanija. Savremena programska rješenja nude preglednost i jednostavnost. Pravimo za Vas poslovna programska rješenja, baze podataka kao i upravljačke programe.

Zašto izabrati nas?

Service Image

Zato što imamo iskustvo

Iskustvo u programiranju preko 10 godina i projekti koji su iza nas govore najviše o nama

Zato što svakom projektu pristupamo jednako

Svaki klijent nam je bitan, i prema svakome se odnosimo jednako, u cilju izrade što boljeg projekta

Zato što poštujemo rokove

Uvijek ispunjavamo rok koji dogovorimo, jer smo svjesni koliko vrijeme znači i Vama i nama

Ive Andrića 4

Brčko distrikt 
76100, BiH

+387 49 951 999